VÅR HISTORIE

Startet opp i 2020

Egilstad Redesign ble startet av meg, Kerstin U. Eikeland, i november 2020. Oppussing av bolig og møbler har alltid vært min store hobby i tillegg til mye annet kreativt håndarbeid.

I oktober 2020 fikk vi kjøpt naboeiendommen til gården vår. Eiendommen består av en bolig, låve og et bryggerhus. Dette var midt i blinken i forhold til min store drøm om å ha et lite verksted og en liten butikk. I verkstedet vil jeg hovedsakelig redesigne møbler ved bruk av kalkmaling fra Nordic Chic, mange ulike effekter kan og vil bli benyttet.

Rosa stol malt med kalkmaling
Egilstad Redesign ble startet av meg, Kerstin U. Eikeland, i november 2020. Oppussing av bolig og møbler har alltid vært min store hobby i tillegg til mye annet kreativt håndarbeid. - 1
Om firmaet
Egilstad Redesign ble startet av meg, Kerstin U. Eikeland, i november 2020. Oppussing av bolig og møbler har alltid vært min store hobby i tillegg til mye annet kreativt håndarbeid. - 2

Kalkmaling og møbler

I butikken og nettbutikken selger jeg kalkmaling, håndtak/beslag/knotter og annet som skal til for å pusse opp møbler. Jeg håper at mitt arbeid kan inspirere flere til å gjenbruke/fornye sine møbler. Kom gjerne innom, om så bare for å se eller for å diskutere løsninger.

Kunst og interiørartikler

I tillegg til kalkmaling og møbler vil butikken også inneholde kunst, keramikk og diverse interiørartikler fra kunstner Lena A. Linderholm, godt kjent i Skandinavia. Det er de fargerike og glade bildene, tekstiler, keramikk og bøker som er kjennetegnet for Lenas kunsterskap.
Hun henter mye av sin inspirasjon fra Provence der hun tilbringer mye av tiden sin. Jeg oppdaget Lena’s kunst i Vaxholm, der jeg har feriert mesteparten av livet. Hver gang jeg var i Vaxholm måtte jeg bare innom butikken hennes. Fargene hennes inspirerer meg og logoen ble til med inspirasjon fra henne. Jeg er veldig glad for at jeg får lov til å ta inn hennes kunst i min lille butikk.

Jeg håper at mitt arbeid kan inspirere flere til å gjenbruke/fornye sine møbler
Kerstin U. Eikeland
Eier og daglig leder